Безплатна доставка над 69.99лв до офис на ЕКОНТ до 2кг
    Категории

    0

      Огромно разнообразие от макари Savage Gear вече в наличност!

      Дата: 2021-12-03

      Кръгът Savage Gear е завършен - сега можете да добавите макари от любимата си марка за риболов на хищници към оръжейната си екипировка. Когато решихме да създадем първата гама от барабани Savage Gear, знаехме, че това няма да е малка работа. За да създадем качествени макари, на които с удоволствие поставихме логото на Savage Gear, трябваше да се върнем към чертожната дъска и да започнем от нулата, за да се уверим, че всичко е от най-високите стандарти.

      Целият проект отне повече от две години и представлява най-голямата инвестиция в инструментална екипировка в цялата история на марката – не бяха изрязани ъгли, нищо не беше купено „от рафта“, ние наистина направихме допълнителната миля и малко отвъд нея! По-важна от парите, които инвестирахме в този проект, е страстта. Елитен екип от опитни риболовци от Европа и САЩ работи задълбочено върху входа за тези макари – от самата първоначална идея, до тестването на готовата колекция. Ние не просто решихме какви макари да направим и какви функции трябва да имат, ние се опитахме да създадем макари, които да отговарят на изискванията на риболовците с различни способности – на всяка стъпка от пътя, това наистина са макари, направени от риболовци за риболовци.

      Гамата включва четири серии сладководни макари и две макари за солена вода - някои са създадени за бързо въртене, докато други имат по-традиционни предавателни числа. Където и да погледнете, тези макари излъчват качество и иновации. Може би най-добрият пример за това е нашата патентована Dura Grease, която е изцяло изработена по поръчка и разработена за макарите Savage Gear. За разлика от традиционните смазки за макари, Dura Grease работи постоянно при температури между -30 ° C до 160 ° C и предлага много по-добра лепкавост, като гарантира, че зъбните колела винаги са покрити със слой от тях, дори когато се допират. Това значително подобрява устойчивостта на корозия, гладкостта и прави вътрешността на макарата много по-издръжлива. Освен това е напълно биоразградима.

      На друго място използваме три различни типа предавки с превключване на въртящия момент, изработени от цинк, CNC алуминий или CNC месинг и три различни типа системи за контрол на триенето, изработени от филц, карбонови влакна или смес от фибростъкло и карбон. Други иновации включват нашата система с контролирана температура за поддържане на системата за плъзгане хладна, хидроуплътнения за защита срещу проникване на вода и отломки, пружинна система Vantage за осигуряване на по-постоянно налягане за системата за плъзгане и много други.

      Не оставихме нищо на случайността с колекцията макари Savage Gear, изляхме сърцата и душите си в тях, така че да знаете, че имате макара, на която можете да разчитате, за да хванете чудовищата, които дебнат под повърхността в този свят на Savage!

      Моделите SG2, SG4, SG6, SGS6 и SGS8 може да разгледате ТУК!